• Zonta Fundraising Dinner

  Graag nodigen wij u uit namens Zonta Groningen 1991 om deel te nemen aan een feestelijk benefiet-buffetdiner voor Stichting Femina. (zie https://www.zontagroningen1991.nl/fundraising-2016-2018 en http://www.stichtingfemina.nl/) Wanneer Vrijdag 19 Januari 2018  om 18.00 uur Waar Stichting Clubhuis voor Doven Munnekeholm (lees meer)

 • Areadag 2018

  Zaterdag 24 maart 2018 vindt in het Maaspodium in Rotterdam de Areadag van Zonta Nederland plaats. Dan komen alle Nederlandse Zontians samen voor de jaarvergadering en voor een inspirerende dag vol ontmoetingen, sprekers, sessies en ontspanning. Dit jaar (lees meer)

 • Zontaclub Arnhem trots op winnares Jane M Klausman Women in Business Scholarship

  Woensdag 29 november 2017 vond in Arnhem de officiële uitreiking plaats van de Jane M Klausman Women in Business clubprijs aan Vivian Simonis uit Beuningen. Zontaclub Arnhem droeg Vivian in juni van dit jaar aan voor deze prestigieuze (lees meer)

 • Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen

  Zonta Den Haag en Femmes for Freedom starten actie 25 November is uitgeroepen tot Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Ook Zonta zegt “NEE”. Op die dag starten Zonta Den Haag en Femmes for Freedom een actie om (lees meer)

 • 25 november VN internationale dag tegen geweld tegen vrouwen

  NEDERLANDSE ZONTACLUBS ZEGGEN NEE Op 25 november 2017 zeggen duizenden vrouwen wereldwijd NEE tegen geweld tegen vrouwen. In Nederland deelden Zontaleden daarom in het hele land gele rozen met een boodschap uit. De Nederlandse ZONTA vrouwen gaven met deze (lees meer)

 • Succesvolle samenwerking Zonta aan de Leede en Zonta Kampala

  De Zonta club van Kampala in samenwerking met de Zonta aan de Leede club en de Stichting Wilde Geese implementeren een sanitair project met de titel “Behoud van meisjes in de school” in het Kanungu district, West-Oeganda. Dit (lees meer)

 • Midnight Walk Workshop in Noordwijkerhout op 16 september

  Zonta aan de Leede was zeer verheugd over het enthousiasme van haar zusterclubs voor de Midnight Walk (MNW) als succesvolle fundraising event. Zontians van Kennemerland-Zuid, Rotterdam, Utrecht, Deventer, Den Haag, Mergelland en Gouda hebben zich verdiept in wat nodig (lees meer)

 • Verenigde Naties adopteren een motie om het recht van de vrouw the borgen

  In juni adopteerde de ECOSOC (Economic and Social Council) van de VN een resolutie “Mainstreaming a gender perspective into all policies and programmes in the United Nations System”. Zonta is een van de 400 NGO’s die aan tafel zitten (lees meer)

 • Zonta deelt 4 droomtickets uit

  Op de Areadag in April 2017 heeft Zonta 4 Droomtickets uitgereikt van 1.250 euro elk. De winnaars zijn na een uitgebreide selectie gekozen op basis van hun droom. Floor van Ameyde is alpine skieër en haar grote droom is goud (lees meer)

 • Openings ceremonie conventie Nice

  Tijdens de 63e Zonta International Convention in Nice, droeg area director Brigitte Leferink tijdens de openingsceremonie de Nederlandse vlag binnen. Zoals veel van de vlaggendragers was ze in klederdracht. Brigitte koos voor het bekende Volendammer kostuum. Aan de (lees meer)

 • Zesde editie vrouwenscala succesvol

  Zoals de Meppeler Courant kopte: Vrouwenscala is schot in de roos Tijdens de zesde editie van het Vrouwenscala werd zaterdag 4 maart jl. € 12.500,– opgehaald voor Midwives4Mothers en Zonta says no to violence. Het was een bijzonder (lees meer)

 • Bericht vanuit de CSW in New York

  Here is the link to the video post from today.  Tomorrow I will do Live and from the UN itself!     Hi, here is the link to today’s summary.  I posted some live video of the Secretary General’s (lees meer)