• Stiletto run: trek je hakken aan en ren mee!

  Zonta aan Zee organiseert voor het eerst een stiletto run. De race zal worden gehouden tijdens de sponsorloop van Stichting Leergeld op de Sportcampus Zuiderpark. De opbrengst van de sponsorloop gaat naar kinderen uit de Haagse minimagezinnen. Een (lees meer)

 • Wandeling Zonta Den Haag

  Vrijdagavond 28 september liepen 100 deelnemers mee met de 1e wandeling ‘Markante vrouwen in de residentie’. De wandeling werd begeleid door gidsen van het Gilde, dat de wandeling speciaal voor Zonta Den Haag heeft ontwikkeld. Vanaf Millers op (lees meer)

 • Areadag 24 maart 2018

    “Gebrek aan lef houdt benoeming vrouwen op topposities tegen” Bureaus spelen bedenkelijke rol in zoektocht naar geschikte vrouwen Recruiters en headhunters denken nog vaak dat bestuurders en toezichthouders liever een man uit het old boys network willen.

 • Internationale vrouwendag

  Zonta Ruremonde heeft op 8 maart jl deel genomen aan de Roermondse viering van internationale vrouwendag. Op deze middag krijgt jaarlijks een vrouw die zich bijzonder heeft ingezet voor de Roermondse samenleving, de Mathilde Haan-speld.

 • Manifest Vrouwen Vluchtelingen Veiligheid

  Aanbieding in Nieuwspoort op 5 maart 2018 Op de bres voor vrouwen en meisjes in de vluchtelingenopvang Het was een historisch moment, niet eerder maakten zoveel vrouwen in Nederland zich sterk voor de verbetering van de positie van (lees meer)

 • Veiligheid van vrouwen in Utrecht

  Gisteren pleitte Zontaclub Utrecht tijdens het Stadspodium Utrecht voor meer aandacht voor de veiligheid van vrouwen in Utrecht. Presidente Christel Meijerman: “wij wensen voor Utrechtse vrouwen dat zij zich vrij en veilig kunnen bewegen in de stad, waar, (lees meer)

 • Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen

  Zonta Den Haag en Femmes for Freedom starten actie 25 November is uitgeroepen tot Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Ook Zonta zegt “NEE”. Op die dag starten Zonta Den Haag en Femmes for Freedom een actie om (lees meer)

 • Succesvolle samenwerking Zonta aan de Leede en Zonta Kampala

  De Zonta club van Kampala in samenwerking met de Zonta aan de Leede club en de Stichting Wilde Geese implementeren een sanitair project met de titel “Behoud van meisjes in de school” in het Kanungu district, West-Oeganda. Dit (lees meer)