• Verenigde Naties adopteren een motie om het recht van de vrouw the borgen

  In juni adopteerde de ECOSOC (Economic and Social Council) van de VN een resolutie “Mainstreaming a gender perspective into all policies and programmes in the United Nations System”. Zonta is een van de 400 NGO’s die aan tafel zitten (lees meer)

 • Zonta deelt 4 droomtickets uit

  Op de Areadag in April 2017 heeft Zonta 4 Droomtickets uitgereikt van 1.250 euro elk. De winnaars zijn na een uitgebreide selectie gekozen op basis van hun droom. Floor van Ameyde is alpine skieër en haar grote droom is goud (lees meer)

 • Openings ceremonie conventie Nice

  Tijdens de 63e Zonta International Convention in Nice, droeg area director Brigitte Leferink tijdens de openingsceremonie de Nederlandse vlag binnen. Zoals veel van de vlaggendragers was ze in klederdracht. Brigitte koos voor het bekende Volendammer kostuum. Aan de (lees meer)

 • Zesde editie vrouwenscala succesvol

  Zoals de Meppeler Courant kopte: Vrouwenscala is schot in de roos Tijdens de zesde editie van het Vrouwenscala werd zaterdag 4 maart jl. € 12.500,– opgehaald voor Midwives4Mothers en Zonta says no to violence. Het was een bijzonder (lees meer)

 • Bericht vanuit de CSW in New York

  Here is the link to the video post from today.  Tomorrow I will do Live and from the UN itself!     Hi, here is the link to today’s summary.  I posted some live video of the Secretary General’s (lees meer)