Train de Trainer werkpakket Dromen, Durven, Doen op 26 januari 2018

De workshop Dromen, Durven, Doen was goed bezocht op de Areadag en naar aanleiding daarvan verzorgen Margreet Sijbring en Marion Bootsma een verdiepende training. Dit zal een dagdeel vullende training zijn waarin het werkpakket Dromen, Durven, Doen wordt uitgediept.

De training heeft de insteek van de ‘train de trainer’ met als doel je in staat te stellen om met een (groep) vrouw(en) de Magie van Dromen te bespreken en ze te helpen de Dromen om te zetten tot daadwerkelijke acties.
Margreet en Marion zijn ervan overtuigd dat, met deze methode als hulpmiddel, je in staat bent om vrouwen te helpen bij het omzetten van dromen in ambities. Met de methodiek Dromen, Durven, Doen kan je andere vrouwen stimuleren en coachen tot actieve deelname aan de maatschappij en/of het werkende leven.

Jouw investering is een dagdeel en je krijgt handvatten om met een groep aan de slag te gaan.

De training vindt plaats op vrijdagmiddag 26 januariĀ  2018 voor, van 12.30 uur tot 16.30 uur met aansluitend een borrel (Den Haag of omgeving).
Ook interesse? Geef je op bij Margreet Sijbring ([email protected]) of bij Marion Bootsma ([email protected]).