Areadag 2018

Zaterdag 24 maart 2018 vindt in het Maaspodium in Rotterdam de Areadag van Zonta Nederland plaats. Dan komen alle Nederlandse Zontians samen voor de jaarvergadering en voor een inspirerende dag vol ontmoetingen, sprekers, sessies en ontspanning.

Dit jaar is het thema vrouwen en politiek onder de titel LISTEN TO US.

De Areadag 2018 wordt georganiseerd door de Rotterdamse Zontians van Zonta Club Rotterdam en Zonta aan de Maas.

Listen to Us
De Areadag vindt in 2018 plaats in Rotterdam omdat het 100 jaar geleden is dat op 3 juli 1918 de Rotterdamse onderwijzeres en politica Suze Groeneweg werd verkozen tot eerste vrouwelijk lid van de Tweede Kamer. Nu 100 jaar later staan we daar in Rotterdam bij stil en is het programma van deze dag volledig gericht op vrouwen, politiek en lobby. Hoe kan ik mijn lokale politiek beïnvloeden? Waarom ben ik een Zontian? Want Zonta onderscheidt zich van andere serviceclubs niet alleen door onze missie, de verbetering van de positie van vrouwen, maar vooral ook door onze persoonlijke betrokkenheid bij deze missie.

Met het programma van deze Areadag hopen we alle Zontians te inspireren en ook praktische tips mee te geven in het behalen van onze doelen door advocacy, fundraising en zichtbaarheid.

Het is tijd! Listen to us

Locatie
Het Maaspodium | Sint-Jobsweg 3 | 3024 EH Rotterdam
Goed bereikbaar | OV en Parkeren
Het Maaspodium is gelegen in het Lloydkwartier in Rotterdam. Het is een vrij nieuw pand dat we geheel tot onze beschikking hebben.

Voor meer informatie en aanmelden:
Klik hier voor het programma.
Klik hier voor de kosten.
Klik hier om je aan te melden.

Vragen? Mail: [email protected]