Stiletto run: trek je hakken aan en ren mee!

Zonta aan Zee organiseert voor het eerst een stiletto run. De race zal worden gehouden tijdens de sponsorloop van Stichting Leergeld op de Sportcampus Zuiderpark. De opbrengst van de sponsorloop gaat naar kinderen uit de Haagse minimagezinnen. Een concrete besteding van het geld zal door de Haagse Raad van Kinderen worden voorgesteld op het Leergeld symposium op 14 oktober.

Afstanden
Er worden 2 afstanden gerend: de 75 meter en de 125 meter. Voor beide afstanden zijn er prijzen te winnen.

Dresscode
De minimale hakhoogte is 8 centimeter. Alle outfits zijn toegestaan, behalve sportkleding.

Wanneer
Op zondag 14 oktober starten we om 11:00 uur met de 75 meter, gevolgd door de 125 meter om 11:30 uur. De prijsuitreikingen zijn direct na de race.

Inschrijving
Deelname is 20 euro. Dit bedrag kan door sponsoring worden verkregen, of zelf ingebracht worden. Afrekenen kan aan de deur via pin of cash, of door 20 euro over te maken op NL11ABNA0613780957, tnv Zonta Den Haag II. Op aanvraag kan ook worden betaald via PayPal.

Aanmelden geschiedt via een e-mail naar [email protected].