Rondje Zonta – 9 maart 2019

Tijd voor iets nieuws!  Zonta Rond de Reest organiseert op zaterdag 9 maart 2019 Rondje Zonta. Een kleinschaliger evenement, maar met de kwaliteit die je van ons gewend bent. We nodigen je van harte uit onze gast te zijn bij Rondje Zonta! Mede door jouw bijdrage konden giften worden gegeven aan  de oprichting van het netwerk Wereld van Vrouwen, stichting Krijg een Kans, Mammapoli in Meppel, het ziekenhuis van Stichting Chiulo in Angola en Midwives4mothers.

We ontvangen je graag om 12.45 uur bij de Muziek Coöperatie,  Zuideinde 76 in Meppel ( in het oude technieklokaal in het fraaie oude gebouwtje links van Stad & Esch). Het is belangrijk om op tijd te zijn omdat je vervolgens in groepen verspreid over drie unieke locaties kunt genieten van de carrousel. De verrassende slotmanifestatie voor alle gasten vindt weer plaats op Zuideinde 76.

Meld je aan voor Rondje Zonta via [email protected]. Geef daarbij aan wie je aanmeldt (jouw naam en evt. andere namen), dan ontvang je van ons per mail een reserveringsnummer en de betalingsgegevens.

Door jouw deelname draag je bij aan een project van Stichting Congo. Wil je alvast meer weten over de bouw en exploitatie van een naaiatelier voor tienermoeders? Kijk dan op www.stichtingcongo.com. Op deze site kun je ook rechtstreeks een donatie overmaken voor dit project. De tienermoeders zijn blij met elke gift!

Tot zaterdag 9 maart, we zien uit naar je komst!