Areadag 19 maart 2022

Op zaterdag 19 maart 2022 organiseert Zontaclub Drenthe de Areadag 2022 en we hopen dat jij erbij zult zijn!

We hebben een inspirerend programma samengesteld dat zich voor het grootste deel afspeelt in het prachtige Drents Museum waar we de fantastische wereldtentoonstelling ‘Viva la Frida! – Life and art of Frida Kahlo’ gaan bezoeken.

Deze volledig verzorgde dag start vanaf 10.00 uur in de Jozefkerk met ontvangst met koffie/thee, waarna de vergadering met het Areabestuur plaatsvindt. De lunch wordt ook in de Jozefkerk geserveerd, maar kan bij goed weer ook genuttigd worden tijdens een korte rondwandeling in de historische omgeving van de Jozefkerk en het Drents Museum.

We bieden je de unieke kans om voorafgaand aan het bezoek aan het museum een lezing bij te wonen over de tentoonstelling en het tot stand komen daarvan. De lezing wordt gegeven door Annemiek Rens, hoofdconservator bij het Drents Museum. Na het bezoek aan de tentoonstelling sluiten we de dag vanaf 17.30 uur af in museumcafé Bar Brasserie Pingo met een borrel en een uitgebreid buffet in Mexicaanse sfeer!

Wat kost al dit moois?
De kosten bedragen € 120,= per persoon. Dit is voor de gehele dag, inclusief koffie/thee, lunch, bezoek aan de tentoonstelling, borrel en buffet. Voor de tentoonstelling is een toeslag op de Museumjaarkaart van toepassing die bij de prijs in zit.

Aanmelden
Aanmelden voor deze fantastische Areadag kan via de website https://areadagzonta2022.nl/. Wacht niet te lang want vol = vol!

Op de website vind je meer informatie over de locaties en andere praktische zaken. Ook vind je hier meer informatie over hoe je met ons in contact kunt komen.

We hopen je op 19 maart 2022 te verwelkomen in Assen!