Dromen, Durven, Doen

Vrouwen hun potentieel laten benutten. Dromen laten uitkomen. Weer durven dromen wanneer je dat verleerd was. Daar gaat het om bij Dromen, Durven, Doen.

Zonta Nederland biedt haar leden het werkpakket Dromen, Durven, Doen aan dat is samengesteld door PEP Den Haag.

Op verzoek van Zonta aan de Leede hebben Margreet Sijbring (Zonta Den Haag I) en Marion Bootsma (Zonta aan Zee) op 11 oktober een actieve workshop Dromen, Durven, Doen gegeven. Ook Zonta Gouda was met een groot aantal leden aanwezig. Tijdens de workshop werden de aanwezigen persoonlijk uitgedaagd om hun Dromen als Zontian te benoemen en concreet tot actie om te zetten. Zowel binnen de eigen club als in samenwerking met anderen.

Zo is er de wens uitgesproken om met meerdere clubs aan een (groter) project te werken. Twee koppels van Zonta aan de Leede en van Zonta Gouda gaan dit verder uitwerken. Ook zijn er een aantal concrete acties benoemd (met namen) om weer op te pakken, bijv. om in samenwerking met Zonta Gouda ledenwerving op te pakken (de tafel van 7). Het was een geslaagde avond.

Het werkpakket is gemaakt als hulpmiddel voor Zonta Clubs om in gesprek te gaan met vrouwen over hun toekomst. In verschillende werkvormen komen de kennismaking, het dromen, het durven, het doen en het bekennen van kleur aan de orde.

In dit kader reikte Zonta in 2017 al 4 droomtickets uit aan jonge vrouwen die hun droom willen waarmaken.

Klik hier voor werkpakket Dromen, Durven, Doen.

Ge├»nteresseerd? Mail Marion Bootsma ([email protected]) of Margreet Sijbring ([email protected]).

Lees hier meer over: Train de Trainer werkpakket Dromen, Durven, Doen op 26 januari 2018.