Feestelijk vrouwen evenement in tweedekans kledingwinkel Brillante

Op dinsdagavond 1 maart om 19.00 uur zal er een feestelijk evenement in kledingwinkel Brillante  aan de Sint Andriesstraat 208 in de Rotterdamse wijk Bloemhof zijn om de kracht van vrouwen te vieren.

Dat gebeurt tijdens een ‘aangeklede’ feestelijke maaltijd, waarop de Brillante vrouwen een groep vrouwen van de service-organisatie Zonta Rotterdam aan de Maas ontvangt. De Zonta vrouwen hebben de afgelopen maanden kleding en speelgoed aan de winkel gedoneerd. Zonta Rotterdam aan de Maas is een groep maatschappelijk betrokken vrouwen die zich inzetten voor het welzijn van vrouwen in onze stad. De organisatie maakt deel uit van Zonta International die een wereldwijd netwerk van 1.200 clubs in 64 landen heeft en ruim 31.000 maatschappelijk betrokken leden.

Stichting Brillante is een unieke kledingwinkel waar kleding en speelgoed een tweede kans krijgt. Eind vorig jaar heeft Brillante haar deuren succesvol geopend in Bloemhof. Brillante biedt prachtige kwaliteit tweedekans kleding aan voor een scherpe kleine prijs. Zo kan iedereen goed voor de dag komen, ongeacht je budget.

Net zoals Zonta Rotterdam aan de Maas, draagt Stichting Brillante bij aan het versterken van de maatschappelijke positie van vrouwen. De winkel biedt leer/werktrajecten aan voor vrouwen met een sociaal economische achterstand. Door hun talenten en kwaliteiten in de winkel verder te ontwikkelen, kunnen zij hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Het is hierdoor een inspirerende en stralende werkplek, wat voor de klanten niet onopgemerkt blijft. Brillante is een unieke winkel voor de mooiste koopjes met de beste atmosfeer.

Het avondvullende programma op 1 maart zal onder andere bestaan uit een twee gangen diner, een modeshow en exclusief shoppen met persoonlijk advies. Op deze manier willen de medewerksters van Brillante de donateurs in het zonnetje zetten. Er is niets zo krachtig als vrouwen die elkaar samen verder helpen en steunen. Mede door de vrouwen van Zonta Rotterdam aan de Maas is Brillante een mooie kwaliteitswinkel geworden waar je onbezorgd kan shoppen.

Voor meer informatie
Adres Brillante: Sint Andriesstraat 208, 3073 JW Rotterdam.
Openingstijden: maandag 13:00-17:00 uur, dinsdag t/m zaterdag 10:00-17:00 uur, zondag gesloten.
facebook.com/BrillanteBloemhof
06-13842938

—————————-
Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fokje Wierdsma. U kunt bellen naar 06-44 21 65 17 of mailen naar [email protected]

Wijkpastoraat Bloemhof

Trainingscentrum Kor Schippers

Fokje Wierdsma

Putseplein 28

3073 HT Rotterdam

facebook.com/BrillanteBloemhof – 010-484 72 23 –  of 06-44 21 65 17