Zonta & Return to sender

Zonta & Return to Sender

Trots op onze samenwerking met Return to Sender! Zonta Kennemerland-Zuid en Return to Sender streven beiden naar een duurzaam economisch zelfstandige positie voor vrouwen en hebben elkaar hierin gevonden en gaan samenwerken!

Vanaf 21 november 2020 zijn we begonnen met de verkoop van producten van Return to Sender via onze webshop https://zontakennemerlandzuid.nl/winkel/

En vanaf 28 november is er een mooie selectie uit het assortiment van Return to Sender toegevoegd aan onze webshop. De opbrengsten uit de verkoop zullen terugvloeien naar projecten van Return to Sender en projecten van Zonta Kennemerland-Zuid.

Steun met je aankoop meerdere goede doelen

Dus, als je een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons Zonta goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”